Brüssel Kaupallisen kolmas aloitus

15.08.2008

Perusasiansa uusiksi laittanut Brüssel Kaupallinen valmistelee kolmatta albumiaan Hiili Hiilesmaan johdolla. UHO Productionilta lähtenyt oululaisbändi päätti rakentaa oman rockdynastiansa. Uusi albumi julkaistaan rumpali Aunolan Raven's Claw -yhtiön kautta alkuvuodesta 2009. Levyn jakelijana toimii Supersounds Oy. Yhteistyö UHO Productionin kanssa oli hedelmällistä ja synnytti kaksi kokonaista BK-albumia, mutta taatakseen täydellisen toimintavapauden ja muista riippumattomat taloudelliset resurssit, Brüssel Kaupallisen miehet päätyivät oman yhtiön onneen riskeineen.

 

Kitara

Bändin toisesta aloituksesta 2004 lähtien kitaristina toiminut Jukka Kangas jäi varhaiseläkkeelle. Viime talvena Brüsseliin liittynyt ja toisena kitaristina ollut Antti Leiviskä ottaa hoitaakseen koko kuusikielisen arsenaalin.

 

Uusi albumi

Tuhannet Marshallit, Peaveyt ja Ludwigit raahataan 27.10.2008 Hämeenlinnan Matrixtor-studiolle, jossa tuottaja Hiili Hiilesmaa säätää tulevan levyn materiaalista siedettävää kaikkien suomalaisten herkille korville. Bändi käyttää ensimmäisen kerran ulkopuolista tuottajaa. Edellisen Valheiden kirja -albumin miksaajana toiminut Hiilesmaa on sisäistänyt bändin musiikillisen ajatuksen ja on myös valmis tuomaan siihen jotain uutta. Albumi on tarkoitus julkaista alkuvuodesta 2009. Julkaisun jälkeen bändi lopettaa reilun vuoden kestäneen keikkatauon ja suuntaa suomalaisille klubeille näyttämään, mistä se kana pissii.

 

Bookmark and Share